Voordelen van jobstudenten in uw bedrijf

TRAVAQ koppelt de juiste jobstudent aan uw studentenjob. Maar waarom zou uw bedrijf tijdens weekdagen, het weekend of tijdens de zomermaanden jobstudenten aannemen? Ontdek de voordelen van studentenwerk voor uw bedrijf.  

Gedurende het jaar

Studenten tijdens het jaar inzetten in uw bedrijf biedt u meer flexibiliteit. Studenten hebben dikwijls dagen tijdens de week waarop ze geen lessen hebben en graag een centje willen bijverdienen. Ook in het weekend zijn studenten zeker bereid om te werken. 

Uw bedrijf kan hier flexibel op inspelen:

•    Aangepaste werkuren.

•    Tijdens vakanties kunnen studenten meer komen werken.

•    Als er tijdelijk geen werk is dat tot het takenpakket van de jobstudent behoort, kunnen ze andere taken verrichten. 

•    Financiële voordelen.

•    …  

Tijdens de zomervakantie

Uw bedrijf merkt het zeker: de zomermaanden zijn druk, uw werknemers nemen vakantie en er is extra werk. Bedrijven hebben dikwijls extra handen nodig, maar mensen vast aannemen is te duur. De oplossing? Bij TRAVAQ zijn onze matchmakers zelf studenten. Ze zoeken de geknipte persoon voor uw studentenjob: vrij in de zomer, gemotiveerd, flexibel, … 

Op die manier kan uw bedrijf ook tijdens de zomermaanden even goed of zelfs beter presteren, zonder extra vast personeel aan te nemen. 

Dus zoekt uw bedrijf nog jobstudenten, contacteer ons dan gerust. We helpen u graag verder.