Wat zijn de voordelen van Travaq?

Eerst en vooral de manier waarop wij de juiste jobstudent aan uw studentenjob koppelen. We doen dit via onze Matchmakers. Maar wie zijn nu die matchmakers? Dat zijn studenten die gespecialiseerd zijn om andere studenten te koppelen aan de juiste bedrijven.

Ze zoeken en vinden dus de perfecte jobstudent voor de perfecte job. Dit doen ze door te kijken naar studiekeuzes, talenten, volharding en interesses. Deze linken ze dan aan de juiste vacature. Zo zullen ze bijvoorbeeld voor een marketing vacature studenten zoeken die de opleiding marketing of communicatie volgen. 

Naast de perfecte Match tussen werkgever en jobstudent zorgt TRAVAQ ook voor een minimum aan risico’s. Dit zowel voor jou als werkgever als voor de jobstudent zelf. TRAVAQ is namelijk specialist in de sociale wetgeving en zorgt ervoor dat alle overeenkomsten nageleefd worden. Daarnaast kennen we deze specifieke doelgroep erg goed met zijn eigen specifieke wensen en aanpak. 

Hiernaast positioneren we jouw bedrijf als boeiende werkgever, via onze website en onze verschillende matchmakers. We helpen je inzicht te krijgen hoe je in een flexibele arbeidsregeling studenten optimaal kan inzetten als teamgenoot van je vaste werknemers.

Zoek je nu voor een heel jaar een jobstudent of voor één enkele week 20 verschillende jobstudenten, dat gaat allemaal perfect.  

Ontdek hier enkele referenties van tevreden klanten.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Aarzel dan niet om ons te contacteren