Studenten verdienen beter

Studenten die wérken. Daar gaan we voor. Een formule waar werkgever én student zich goed bij voelen. Loon naar werk, dat ook. En waardering voor het werk dat gedaan wordt.

Zo wordt werken veel meer dan alleen werken. Het is dé uitgelezen manier om jezelf heruit te vinden. Een kans om het onderste uit de kan te halen. Dat verdienen studenten.

Onze matchmakers

Dat zijn echte koppelaars, die bovendien zelf ook student zijn. Ze zoeken én vinden de perfecte jobstudent voor de perfecte job. Ze matchen talent met volharding, en interesse met een portie uitdaging. De ideale cocktail voor succes.

Hoe het werkt? Jij schrijft je in, en onze matchmakers gaan meteen aan de slag.

Onze studentenjobs

De matchmakers

We zijn vlakbij

Wie zoekt, die vindt. Da’s ons motto. Maar om het allemaal nog makkelijker te maken, komen we ook naar je toe. Je vindt ons hier online natuurlijk. Maar ook vlakbij jouw campus of bib.

Zoek ons op

Ons online jobaanbod

Bijklussen als kelner in de zomermaanden? Marktonderzoek doen voor een gloednieuw product? Werken als kinderanimator? Burgers bakken tot je erbij neervalt? Alles kan.

Bekijk het volledig aanbod

Zit je droomjob er nog niet bij? Schrijf je in als student en wij gaan voor je op zoek.

Waarom TRAVAQ voor jou werkt

TRAVAQ is dé matchmaker voor studenten en werkgevers. Onze matchmakers zijn zelf student. Ze snappen dus perfect wat een student zoekt in een job.

Ze begrijpen ook als geen ander waar de pijnpunten liggen. Vanuit die hoek koppelen ze hun eigen ervaring aan de noden en wensen van beide partijen. A match made in heaven, zou je ook kunnen zeggen.

Nu inschrijven

Vind dé jobstudent!

Matchmaking. Daar zijn wij sterk in. TRAVAQ koppelt de juiste student aan de juiste job. Zoek jij een student om een vacature binnen je bedrijf in te vullen? Onze matchmakers kunnen helpen.

Ontdek TRAVAQ

Bekijk onze referenties

Studentenjobs voor bedrijven

Travaq is fan van Eyes For The World

Eyes for The World® is een erkende non-profit foundation die erin gelooft dat iedereen, waar ook ter wereld, het recht heeft om goed te zien.

De uitdaging is om deze mensen in alle uithoeken van de wereld te helpen met zelfcorrigerende brillen. Travaq zet mee zijn schouders onder dit initiatief en steunt deze organisatie ook financieel.

Meer info